Uppgradering till ateljé

Sådär ja’! Semestern startar med städning i mitt målarrum. Inspirerad av bilder på konstateljéer passade jag på att frigöra ytor. Det stora skrivbordet med en meter djupa lådor är perfekt för att gömma massor av saker.

image

Arbetshöjden är inte optimal. Jag vill oftast stå när jag målar. Nu har min amatörsnickare till man (han är duktig) lovat att göra en hylla under arbetsskivan. Det höjer bordet och jag får förvaring till alla pappersark. Yes!

Målarrummet har tagits till en nivå….. Ja, utvecklats, till en ateljé. Det känns rätt nu. Min ateljé! Yes!

Min webbdesigner till son är hemma i sommar, den här bloggen ska även den förnyas. Har tankar om att lägga skrivandet i menyn och låta startsidan presentera det bildskapande jag ägnar mig åt. Alltså blir det mera som en hemsida. Nytt som jag ser fram emot.

Lämna ett svar