Rullat igång

Min utställning på Galleri Majoo i Gävle är inne på sista dygnet. Jag har inte varit där sedan vernissagen. På lördag hoppas jag kunna hämta hem dem. De som inte byter hem, vill säga. Jag har ingen aning om hur det gått…… är så glad att galleriet ville ha mina målningar på väggarna de veckor som varit. Bonus om några har sålts.

Förra helgen blev det lite målat, efter att målarrummet städats. Rörigt rum är ingen hit när det ska målas. Jag sorterade målade blad. En hög med bilder som kan återbrukas med collage, akrylfärg eller annat som kan täcka det som misslyckats. De är motsatsen till få.

En annan hög är okey’ade bilder. De kanske ska ramas till nästa utställning, de kan också visas för den som är intresserad.

Städa och sortera tog tid, men nån timme fanns för att måla. Det är så kul, känns bra och stundtals kan känslan beskrivas som meditativ.

Silver på tub, akrylfärg, är en ny bekant. Kitschigt skimrande, lite kort att måla med, upplever att den inte riktigt vill rinna, trots att den blandats med vatten. En pensel-lajker.

Lämna ett svar