Umeå i september

Ja,vad ska jag säga. Surfade runt bland konst- och hantverksbloggar innan helgen. Galleri Paletten i Umeå dök upp och frågan: vill du ställa ut hos oss. Skickade några bilder och adressen till min ouppdaterade hemsida, den förra alltså. Svar kom inom ett par dagar. Javisst, det är okej. Paletten ligger på Haga, bara ett par stenkast från min gamla adress, Stenmarksvägen 3A. Kul!

Oj vad jag har traskat gatorna upp och ned på Haga med labben Sebben, men det är sådär 25 år sedan. Då fanns knappt papper och färg i tankarna. Jo, jag var in på ”Konstnärsshoppen” (den hette nåt sånt), köpte en liiiiiten ask med akvarellfärger, till den hörde en minimal pensel. Typ peta-peta. Inte min grej!

Tillbaka till Haga med bredpensel målade bilder. De är inte födda än…… inte alla iallafall. Den 8 september hoppas jag de hänger där och att jag är nöjd.

Connection

Lämna ett svar