To be or not……

Jag behöver en bra sammansatt grupp av bilder. Jag pusslar med ett gäng inramade bilder och ett antal som fortfarande är utan glas och ram. Väger motiv, storlekar och färgsammansättningar. Kanske behöver kompletterande målningar göras, jag gör det gärna, men räcker tiden och inspirationen.

Det finns en oändlig inspirationsmängd här på nätet. Jag följer ett antal grupper med konstnärer på Facebook. Där finns verkligen olika stilar. Ju mer jag tittar på målerier desto oftare märker jag att känslan är starkare när jag gillar bilden.

Pinterest är bäst när inspirationen tryter. Sökorden ger många intressanta nyheter. Jag samlar mina favoriter i olika grupper, abstrakta, collage och gestalter.

Instagram kan också ge en skjuts, men där är det svårare att hitta den typ av bilder jag föredrar nu.

Mina egna alster spretar i stil och färgspektra. Det gör väl inte så mycket annat än när de ska hänga på väggar intill varandra. To be or not to be…….

Lämna ett svar