Tankar inför sommarens utställning

En mellanhelg, mitt emellan påsken och kurshelg, målerikurs. Innan utställningen var det hektiskt att få allt klart. Nu vill jag bara måla, det finns många tankar och inspirationen är stor.
Fast de små tomatplantorna började bli rangliga, måste skolas om. Målarrummet var i ett kaosliknande tillstånd. Alla ditställda pinaler efter dagarna i Högbo. Nu har plantorna fått bra möjligheter att utvecklas och målarrummet i ett ok skick för att jag ska kunna ta trevande steg i Målarland.
Nästa utställning för min del startar den 16 juli och pågår en månad, öppet lördagar och söndagar. Jag har tankar på nån slags inriktning, att jag för en gångs skull ska tänka tema. Mänskligt eller naturinriktat.
Tribute till rynkor har snurrat i tankarna, kanske lite väl förutsägbart med bibelpapperet som grund.
Det här planerna hinner ändras många gånger än…..

2 kommentarer

Jag såg att du ska ställa ut i Tallbo i sommar. Kul! Jag hoppas jag hinner dit 🙂

Lämna ett svar