Lyckosam

Mitt i semesterbruset är det dags att hänga bilderna i Tallbo. Jag ska dit i morgon och min önskan är en välhängd utställning. Min man och mitt stora stöd i arbetet följer med. Gudskelov för det!

Pressvisning dagen efter och så vernissagen. Nervöst! Jag är ändå lyckosam som får lov att vara med på Tallbo, resten av plustecken framöver är bonus.

Ett annat bonus ikväll är att ”Bandana” flyttar till Umeå utan att mellanlanda i Tallbo. Inte bara Umeå utan närmare bestämt Röbäck. Jag är väldigt glad för att det finns folk som vill leva med någon av mina målningar. Glad och förvånad! Jag målar och alster byter hem ibland, otippat att det blivit så.

Mantrat är: Alla kan! Färg, papper och pensel är en start, sedan finns det många variationer. När jag säger att alla kan händer det att folk blir lite provocerade. Jag menar inte att uppröra, utan hoppas att flera ska se en möjlighet och inte hinder. Brukar likna målandet med fysiskt träning. Alla kan svettas och gör man det ofta händer det saker. Självklart ska man känna lust att måla/träna.

Nu måste knopp och kropp få sova. Viktig dag i morgon!

Lämna ett svar