Stockholm är vackert ……

…. men jag är lantis till 100%. Efter två dagar i huvudstaden med tre studiebesök, hotellnatt och god mat är jag tillbaka i byn. Det är ändå kul att lyfta hemifrån ibland. Vägledare i länet åker iväg två dagar varje vår, det ger nya vinklingar och kontaktnätet som skapas är riktigt bra att ha resten av året. En av de bästa tillgångarna jag har, jobbmässigt, är just möjligheten att fråga runt när jag inte räcker till……det händer både nu och då. Det finns mänskliga uppslagsverk på många håll.

Vår huvudstad

Woohooo! Ledig i morgon. En morgontur med Stina och Koffi, sen en kopp kaffe och papper, färg och penslar väntar, det betyder målardag.

Ramaren Stig måste jag ringa för att höra hur lång tid han behöver för att rama ett gäng bilder.

Jag ska måla med Johanna i helgen. Hon och jag ska ju ställa ut tillsammans i juli. Längtar!

Lämna ett svar