Söka eller inte

Om ett par veckor går ansökan till Akvarellsalong 2014 vid Edsvik Konsthall ut. En jurybedömd utställning endast för akvarellmåleri.

Jag är tveksam till att söka, allt färre bilder av de jag gör är renodlade akvareller. Det blir mest blandteknik. Tidigare har jag alltid framhållit att akvarellfärg tillsammans med vatten jobbar, ja nästan gör sig själv. Just nu känns det:
– Näe, det gör den mycket sällan. Iallafall gör den nästan aldrig några ”WOW!”
Så frågan är om några bilder med nerv och känsla kan dyka upp inom två veckor. Ska jag försöka gäller det att ligga i, jag tycker mig veta vad som krävs i både tid och engagemang. Det går ju förstås att tänka ett år framåt, jag söker 2015 istället…..Å ena sidan, å andra sidan… Hm, måste fundera lite till.

Det här är inte akvarell utan tusch. En småtting jag tecknad och vattnade vid tv:n igår.

image

Lämna ett svar