Se framåt, visioner och mål

För ett år sedan var min önskan att tiden skulle gå fort och att pandemin skulle vara så gott som över innan jul. Nu vet jag bättre. Förhoppningsvis kommer vaccinering att hjälpa oss att få tillbaka det “normala”. Det sorgliga är alla människor som inte är med när det här är över, eller som en del säger, när läget iallafall har förbättrats. Pandemin är verkligen inte att leka med.

Min utställning i slutet av 2020 i Gävle kunde genomföras, men givetvis påverkades den av sjukdomsläget. Jag är mest nöjd med att utställningen recenserades i Arbetarbladet och Gefle Dagblad. Besöken på vernissagen var också över förväntan.

Tills i veckan var planeringen att Gästrik Konst under påskhelgen skulle bli av. Men så kom mejlet från styrelsen att de beslutat ställa in även årets konstrunda. Det är helt förståeligt, men känns förstås tråkigt.

Det är lätt att komma av sig med att måla nu, upplever jag. Att bli riktigt defensiv.

Jag snubblade över ett intressant inlägg i sociala medier. Möjligheten att anmäla sig till kursen Fearless, anordnad av Karin Holmström. Den pågår från februari till och med maj. Syftet är att sätta kompassriktningen framåt. Våga tänka mål och delmål, vision och handlingsplan. Tiden är perfekt. Nåt att sätta tänderna i under våren. Precis vad jag behöver.

Så varannan onsdag är det kursdags på webben. Däremellan ska vi göra uppgifter för att ta steg framåt. Det känns riktigt spännande!

Lämna ett svar