Sängläge

image

Det kärvar i hals och huvud, minns inte när det hände sist.
En halv dag på jobbet, nu är det sängen som gäller. Paddan och jag camperar ihop.

Till höger finns länkar till bloggar och hemsidor som är väl värda att besöka. Det är länge sedan nåt förändrats så nu är det dags.

Nya på länklistan är:

* Muriel Buthier Chartrain, fransk akvarellkonstnär som jag kommit i kontakt med via Facebook. Förhoppningsvis kan hon vara en av utställarna på Bunges Kapell, Åmotsbruk, sommaren 2015. Muriel har också föreslagit en workshop i samband med utställning. Hur kul vore inte det…. Muriel ställde ut i Hassela i somras, hon skickade webbadresser:

* Langsbo Konsthall, vars ägare är Jonas Pettersson. Utanför Hassela finns konsthallen som är öppen sommartid. På Jonas hemsida kan man se några av hans akvareller. I Millenium-filmerna ska 12 av hans tavlor finnas med. Måste titta på filmerna igen, speciellt väggarna….

* Petvin Akvafjell, Sandström i efternamn, som har en hemsida med bilder i flera måleritekniker. Akvarellfjällen är mina favoriter, men kolälgarna är också bra, och andra med. Kolla in den hemsidan! Petvin rekommenderade:

* Konst i Kvarn, Vindeln. Där anordnas veckovisa utställningar sommartid. Arrangörer är Vindelngruppen, en förening med traktens konstnärer. Fram till 1 april kan målare och konstnärer ansöka om att få ställa ut. Jag gör det! Gör du?

—– Jag har svårt att få fram bilder på Muriels hemsida. Kanske är det nåt tillfälligt, hoppas det. Annars är mitt tips att leta reda på henne på Facebook, hennes album där är värda letandet. Gilla hennes sida så får du uppdateringar.

Lämna ett svar