Rörigt och roligt

Så är mitt jobb, och jag gillar det. Men det gör mig trött, jag är inte mycket att hänga i julgran kvällstid. Målartid är kvällstid eller helger. Det är en utmaning att få ihop alla delar. Jobb, familj inklusive hundarna, hem och till sist måleri. Ska jag rangordna delarna så går det som har med de närmaste, alltså familjen att göra, först.

Som tur är har måleriet kommit in ganska sent i mitt liv. Barnen var inte små. Att ha småbarn och satsa på utställningar som fritidskonstnär…… Hur går det till?

Om regnandet upphör till i morgon ska gräset klippas innan jag ska måla. Men inte hela dagen. Jag ska hålla i vinprovning. Det betyder lite matlagning och annat för att ta emot tjejerna vid femtiden.

Det finns mycket som är roligt, bäst att ta tillvara på tiden.

Lämna ett svar