Plötsligt dyker de upp

Jag gillar ju det som bara händer. Plastfolie styr den blöta färgen, skapar linjer eller fläckar. Det är inte möjligt att styra processen, men efter torkning kan jag välja att använda de figurer som skapats.
Den gula klänningens bärare kikade fram med sitt ena öga och det minst sagt stripiga hårstråna. Jag förstärkte mitt klänningstroll.
image
I ett inferno av bränd sienna och lamp black stegade killen med svart kavaj, tröja fram. Han är en liten del av en större bild, kurragömma.
image
Avslutar den här veckan som cyklist efter Göta Kanal, från Motala till Söderköping. Jag och mina systrar ska mystrampa, hoppas jag. De andra är vältränade så antingen cyklar jag först eller sist, riktigt sist. Ska bli kul att riktigt umgås med mina systrar i vått och torrt. Prognosen visar regn…

Lämna ett svar