Omvälvande tid

Lite som en hålla i sig- dag!
Mitt nya jobb startade idag, mjukstart någon timme på eftermiddagen. Jag blir heltidsarbetande och pendlare, det verkar inte klokt med tanke på målandet. Från ca 35 timmar på jobbet i veckan kommer jag att ha 45, inklusive bussresorna. Men det är rätt! Jag måste bryta en nedåtgående spiral. Den tidigare positiva känslan jag haft på mitt tidigare jobb har kroknat och det måste brytas. Lite stolt är jag över att jag faktiskt gör det, efter 19 år.
Med bra planering här hemma hoppas jag kunna få tid till måleriet. Inte bara en from förhoppning, det MÅSTE gå!

Efter timmarna på jobbet bar det av till Galleri Elixir i Gävle. Personalföreningen på sjukhuset driver galleriet vid huvudingången. Lokalen ligger intill matsalen och kafeterian. Check för hängningen av bilderna. Jo, jag känner mig nöjd och glad.
Bodil Juggas, kulturredaktör i Arbetarbladet kom innan bilderna hängde på plats. Det blir alltså en recension. Lite synd att hon inte såg bilderna på plats…. och vad babblade jag om? Fast naturligtvis kul att bli recenserad!
På lördag är det vernissage!

image

2 kommentarer

Åh, vad kul med utställning och nytt jobb! Jag ska försöka ta mig iväg och titta på din utställning.

Var är det du ska jobba? På en skola här i Sandviken? Nyfiken 🙂

Ja, nu känns det som bitar faller på plats. Skönt att bilderna hänger där nu. Vilken tid det tar innan de hänger där …..
Jag börjar på Bessemer. Ska arbeta med Introduktionsprogrammet.
Ha det gott!

Lämna ett svar