Miljön spelar roll

Snabb färglek. Mina små målarburkar drog jag för att göra streck. Färg rann ur burkarna, vattenfylld pensel drog ut viss del av färgen. Egentligen är kombinationen blått och brunt en favorit när det ska rinna ihop. Den här gången blev det inte riktigt de kulörerna.
image
Jag har bytt målarrum, tillbaka till mitt gamla. Det är mindre och jag tror det är en fördel, faktiskt. I det stora rummet lyckades jag få en oordning som heter duga. Jag delade också utrymme med en del träningsredskap och lite left overs.
Väggarna där är svagt gröna, nu är jag tillbaka till de vita.

Känslan är att nu är de rumsliga förutsättningarna riktigt bra för att ta stunder för att måla på rätt plats.
En överdrift, att målarutrymmet är så viktig, kan man tycka. Kanske spelar det liten roll för andra, men inte för mig. Ordning på torpet som en komma-igångare, fast sen kommer rummet att slamma igen, om flow dyker upp. Städar väl sen, och då är det färre kvadratmeter.

Lämna ett svar