Men varför…

…blogga? Det är som att prata för sig själv, eller ett slags dagboksskrivande. Jag skulle lika gärna kunna gå över till Word och spara i dokument, eller ta fram papper och penna.

Några bloggar läser jag så gott som varje dag. En av dem skrev att det inspirerar till att vara kreativ och jag tycker det stämmer. Sen går det inte att komma ifrån att det ingår i behovet av exhibitionism. Att bre ut sig, fundera runt och säga sanningar…… eller inte. Jag har inte så många runtomkring mig att prata måleri med. Att blogga och läsa andras fyller det behovet ganska bra.

Målarmässigt gör bloggandet att jag är mera kontinuerligt. Att läsa vissa bloggar ger absolut inspiration. Det är bilder som ger impulser, annan teknik och andra färger än det jag väljer.

Greenroom

Internet är fantastiskt. Mycket är så bra. En av barnen blev intresserad av trolleri för drygt tio år sedan. Utan internet hade han aldrig haft möjlighet att komma igång, han kände ingen som trollade. Han lyckades ta sig in i Svensk Magisk Cirkel via internet och även att reta gallfeber på en grupp äldre män också. Elvaåringen tyckte han visste det mesta i trollerikunskap, via internet.

Dottern har skapat oräkneliga mangateckningar under en period. Japaninspirerad! Har vi varit där? Nej! Men hon har varit i cyberrymden x antal timmar.

Lämna ett svar