Lager på lager

Den här bilden är ett ”tidigt” alster. Nu är det ju så att tidigt måleri inte handlar om så många år för min del. Har inte så många målarår bakom mig. Bilden är i alla fall ramad men har aldrig hängt på utställning. Jag vill behålla den, och det kanske skulle bli  så ändå(…). Vet egentligen inte varför den får vara ifred. Den är målad lager på lager. Det gröna i nederkanten var starten. Ganska blött, torkade av endel, bra hushållspapper ska inte underskattas.

Rätt många färger användes. Det blålila riset fick torka en liten stund innan vattensprayen fick lite att rinna av. Men först måste färglagren torka ordentligt. TÅLAMOD, kan det beställas? Jag målar för länge innan jag låter det torka, – bara liiite till.

Em i fotboll går mig förbi. Målarrummet! Nu kommer jag……

Lämna ett svar