Jobba mot flow

Jul- och nyårsledighet…..Underbart! Alla är hemma, och den mysiga julhelgen är över. Nu finns det tid att grotta ner mig i målarrummet. Vinterpratarna i P1 är då mitt sällskap, varvat med uppläsning av någon bok. Jo, längdåkning på SVT Play också, det är svårt att låta bli att lyssna från Paddan.

Skissandet med blyerts eller tusch är temporärt nedlagt. Just nu är det collage, spackel, bibelpapper, akvarell och vit akryl som gäller. Jag vill så gärna ta steget mot mera abstrakta motiv.

Tre utställningar är inplanerade det första halvåret på 2016. Riktigt kul och samtidigt innebär det en anspänning. Hinner jag måla så många att jag har rätt antal målningar som jag är nöjd med? Att måla ett exakt antal som ska passa på till exempel Galleri BGB’s väggar i Hofors, det är en omöjlighet. Ett gäng gångbara ska finnas innan de som ska ramas väljs ut…..
Måla på!

Lämna ett svar