Gästrik Konst, snart påsk

Det börjar bli kort om tid till konstrundan Gästrik Konst. Hela påskhelgen öppnas ateljéer och olika byggnader för att visa konst av alla de slag. Från Gysinge i söder till Ockelbo i norr, Hofors i väster och Forsbacka i öster. Dessutom andra orter däremellan.

Jag är med för åttonde gången. I år i herrgården på Wij Trädgårdar, Ockelbo. Samma lokal som i fjol. Vi är fem stycken som ställer ut på Wij. Närmaste granne till mig blir kaféet. Här bilder från förra året:

2035C547-AE99-449A-B224-2D8B0DF8A156

Jag var mera trygg med de bilder jag ställde ut förra året. I år, jag vet inte…. flera större bilder, mera collage, gouache och akryl. Färre bakom glas och ram, flera på uppspänd duk. Ja, det blir annorlunda!

Gästrik Konst är öppet alla påskhelgens dagar kl 11.00-16.00.
Konstrundans hemsida: gastrikkonst.com

Det känns spännande! Hoppas det kommer besökare….
Välkommen!

Lämna ett svar