Fem och en halv vecka…

Fristad

… ska jag äga min tid. Fri tid varje dag i 5,5 veckor. Om än det finns måsten även på semestern så är det ändå mina egna val som avgör vad jag gör.

Oups, det låter som om jobbet innehåller en massa piskor. Så är det inte, men arbetstider och diverse arbetsuppgifter styr förstås vad jag gör på dagarna.

Ska börja första semesterdagen med att åka till det stora köpcentret för att handla ramar till dottern.

Tyvärr måste en passpartou på en av tavlorna göras om så det blir en tur till rammäster i Gävle med. Men det ska inte bli nån långbänk med onödig shopping. Jag vill vara i gamla köket, få namn på nyingarna och bara vara nöjd. För faktiskt, jag känner mig nöjd. Kanske är det en försvarsmekanism som slår in för nu går det inte att göra mera. Lagt kort ligger, det går inte att låta rama in ett gäng till nu. Gjort är gjort! Gilla läget!

 

Lämna ett svar