Fem mil till påfyllning

Bästa säljstället vad gäller konstnärsmaterial i Gävle är Galleri Majoo. Jag handlar inte allt där, akvarelltuber har de endast av märket van Googh. Jag har hittills valt att mest använda W&N framför allt för att jag är van med färgerna de har och vissa kulörer finns i stor 37 mls tub, stor fördel! Lukas använder jag ibland, men för sällan för att ha en uppfattning. Van Googh har en nackdel, finns bara i små tuber.
Nåväl idag hittade jag en penna med vit akrylfärg på Majoo. Jag tänker att det kan vara bra vid signering av en mörk bild. Pipett fanns med skruvkork, kanske ligger den bra i handen och jag kan snabbteckna figurer. Kinesisk tusch ska jag testa i pipetten.

image

Det har blivit några turer till stan. Passpartoutskivorna jag beställt från internet var för små för de största målningarna. Majoo hade riktigt stora.
Femtio meter ramlist var en beställning i överkant, trodde jag. Inte då! Det räckte inte så idag har vi kompletterat. Dessutom ska Marias målningar ramas, både målningar på papper och canvasdukar.

image

Lämna ett svar