Huller-om-buller

Ett par timmar i målarrummet och det kändes som att jag var på banan igen. En stor badbalja hjälpte till, i den rann vatten och färg ner. Lite slöseri, tycker jag nog ibland. Men jag vet inget annat sätt som fungerar för mig, så det är bara att ösa på.

Motlut består av färgerna bränd sienna, lite indigo, sepia och neutral tint. Huller-om-buller måleri.

Motlut

Vissa blir aldrig klara, och det är frustrerande.  Målar – missnöjd – sköljer – väntar – inte bra- målar igen – om och om igen.

– Ja, men på med gouache.

– Hm, sant! Och det får bli en kjol över benen. Dessutom ska en figur bort….. tidningspapper och lim = collage.

– Se där, borttrollad. Färg på ……. nu räcker det!

På individnivå tillsammans

I morgon får jag sällskap i målarskogen. Det är ännu roligare att måla tillsammans!

Lämna ett svar