Barn som flyttar och mamman som dyker i målarträsket

Jag har varit mamma i 22 år och 9 månader. Tills för två år sen bodde alla hemma. Sen flyttade den äldste….. och nu ska mellanbarnet dra till Umeå för att läsa. Det är verkligen ett stort steg när familjen bor på olika ställen. Naturligtvis är det helt rätt att de ska flytta när de är vuxna. Men oj vilket tomrum de lämnar efter sig, det blir tystare i huset.
I dag har ett förstahands kontrakt på en etta i trakten av Umeå blivit klart. Fantastiskt skönt.

Fyra bilder lämnade jag in för ramning på Färgmäster i Gävle idag. Där har konstnären och kursledaren Mats Pettersson lagt ut info om en kurs i måleri om en månad.
Oj, den vill jag gå. Har jag råd? Näe! Kan jag tro att det löser sig? Ja, men borde det inte det? Det är en månad kvar. En lön kommer ju in snart.

Jag ringde till Johanna

-Vill du gå kursen med mig???

Jaaaaaaaa! Hon vill det!
Nu har jag skickat sms till Mats. Hoppas två platser väntar på oss. Att få dyka ner i målarträsket en hel helg, det är ett privilegium.

Hemmaflört

Lämna ett svar