Abstinens

Jag har varit fullt upptagen två kvällar. En konsert med bästa Lisa Nilsson igår. Åh, hon är grym. Texter som krafsar, river och kramas inombords. När jag satt i den mörka lokalen ångrade jag att jag inte hade papper och penna i knäet, gillar att samla på citat, korta uttryck och dikter. Men alltså, ta bara in, s..t i att samla in! Så konserten landade till sist där och då och inte om….

Ikväll har årsmötet för Stiftelsen Bunges Kapell avverkats. Kenneth är ordförande och jag kan säga att han fixar det så bra. Diplomat samt ordning och reda. Jag ska tillsammans men Monica fortsätta hålla i sommarens utställningar.
2014 är klar. Tre utställningsperioder a’ tre veckor. Fyra konstnärer ställer ut, 2+1+1 de olika perioderna. Olika målningstekniker samt en skrotkonstnär. Yes! Det kommer att bli bra. Första vernissagen är den 15 juni. Jag är i Umeå då, Nordic Watercolor Festival. Lite tråkigt, men jag vill inte missa Umeå ….

Längtar till papper, färg och penslar. Det har blivit mycket måleri de senaste månaderna. Två kvällar och inte ett streck, det är nog nån månad sen sist. Jo, resan till Umeå.

Petar in en detalj av en helarksbild, som är 70×50.

image

Lämna ett svar